Torg - og Garasjesalg

Brevik Historielag er ansvarlige for byens årlige torg - og garasjesalg.

I august 2005 ble det for første gang invitert til "Norges største garasjesalg". Per Henrik Rydning hadde vært på tur til Scotland og oppdaget et lignende arragement der. Selvfølgelig må vi kunne gjøre noe lignende i Brevik tenkte PHR, kanskje enda bedre kjent som "Pilten".
Brevik Olympiske Komitee tok utfordringen og inviterte alle byens borgere til å rydde loft, kjeller og garasje. Begivenheten ble en suksess og har siden blitt et av byens faste sommerarrangementer. Noe til overs? Bli med da vel!

Har du noe du ikke trenger lengre? Da er torg - og garasjesalget noe for deg. Selg fra egen garasje eller reserver en plass i byen. Vi garanterer en hyggelig dag med gode salg og kjøp!

Brevik torg- og garasjesalg er et populært innslag i Sommer Brevik. Ca 80 ulike torg- og garasjeplasser som selger alt mellom "himmel og jord" fører til et yrende folkeliv i byens gater. Vi oppfordrer også barn til å komme å selge leker og klær som ikke brukes lengre. Gjenbruk er positivt og i tiden :-)

Alle som bor i Brevik er velkommen til å selge fra sine hager og garasjer etc. Det er et populært og sjarmerende innslag at folk åpner siden "private rom" og selger nytt, brukt og annet. Noen velger å tilby vafler og kaffe og andre har mer enn nok med å selge unna " det som har blitt til overs".

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler